Mizukage/Lider Hebi
ehh przyglądam się i jak by co już wsztko ma uruchomione
cs lvl 2 juz demon nekomanta i skrzydła unosze sie w powietrzu odbijam shurikeny zaczynam sapać
twoże klona jeden z nas sie żuca na ciebie
jestem wściekła jak wszystkie złe osoby rzucam sie bum jak to był klon to sie rozwala teraz jestem naprawde szybka i twuj piasek nie nadarza atakuje cie z paru ztron podrzucam do gury bije cie tam pasek do ciebie idzie znowu do gury i tak ciagle
misja neiwykonana
haha ja jestem teraz demone sie w niego zamieniłem widziałem cie i ja teraz jestem piaskiem więc kiedy mnie dotknełaś pięsićom wciągnołem ją piasek cie otoczył i uwięził teraz cie podnosze i do czegoś szykuje
niezle ale jest 1 problem ! jak sie tp to zrobiłam klona i ciagle biles sie z klonem widisz jak lece z gury i katon ogromba kula ogni ana ciebie leci
mam byakugan on widzi też do gury mój piasek mnie ochronił, ty widzisz u gury ogromną chmure piasku spada deszcz piasku jedna kropla tego piasku spada na ciebie i więzi twoje ciało twożąc kokon sie do czegoś szykuje, i to nie może być klon bo bym go rozpoznał byakugan
chciłbyś tp 1 kula robakuch w jednej rece a w drugiej 2 połanczam i rzucam w ciebie
pudło piasek nadal z nieba spada, lepiej na ziemie nie schodzi bo to moje królestwo
w kuli robakow byla notatka wybuchła i masz dziure w piasku przedostaaje sie i bum bum bum k.o
on sie błyskawicznie odnawia a pozatym było 10 warstw a notka przebiła 8 warstw nie trafiłaś
Mizukage/Lider Hebi
Bum Bum BUm heheh XD
co mi to bum bum zrobiło mam zbroje
pojawia sie 10 robaczkowych klonow złanczają sie jst wielki muj klon z demonem i cs jarobie gesty i bum stoje na wielkim wężu
Mizukage/Lider Hebi
Krzyecz Ładny Wąż jak się nazywa